Over Ons:

Bike On Web mag dan wel een fonkelnieuwe webwinkel zijn, doch bestaat het Belgische filiaal van ons bedrijf reeds vele jaren. Wij zijn intussen uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf dat kan prat gaan op een uitmuntende kennis ter zake.

Onze doelstelling is krachtdadig en eenvoudig: Tevreden klanten. Er is immers geen betere motivatie voor ons dan uw schitterende glimlach!

Dankzij onze dagdagelijkse ervaringen in de winkel en ons constant marktonderzoek, hebben we een kwalitatief gamma weten uitbouwen met uitsluitend fabrikanten die zich onderscheiden mede door superieure afwerking en duurzaamheid.

Het hoeft geen betoog dat: professioneel advies, een eigen hersteldienst, degelijke technische ondersteuning, gezonde relaties met leveranciers en een bestendige zoektocht naar kwaliteit op alle niveaus bijdragen tot het succes van onze firma!

Heeft u een specifieke vraag, aarzel dan niet contact op te nemen met Bike On Web.
Onze contactgegevens vindt u onderaan de pagina.

Technisch aspect en levering:

Uw fiets wordt met grootste zorg afgemonteerd in de winkel door onze technische dienst alvorens deze aan u wordt geleverd.
Alle afstellingen (zoals bijvoorbeeld het remsysteem) worden met precisie voltooid, zodat u zonder zorgen kan genieten van uw aankoop.

Als uw fiets wordt geleverd door een transporteur, dient u evenwel enkel het stuur recht te zetten en de pedalen te monteren, maar we hebben het u makkelijk gemaakt. Bij elke fiets zit namelijk een zeer eenvoudige handleiding (met foto's) zodat het rijklaar maken een fluitje van een cent wordt (slechts enkele minuten, zelfs al staat u niet meteen bekend als een "Handige Harry").

Wij wensen u alvast veel plezier met uw aankoop en tot ziens!
Het Bike On Web team.

 

Contactinformatie

Bike On Web

Paul Parmentierlaan 106 (werkplaats),
Elizabetlaan 108-110 (winkel)
8300 Knokke-Heist,

Belgium

T: +32 (0) 50 733 206

GSM: +32 (0)468 17 94 88
E-mail: info@bikeonweb.be

BTW nr. BE 0677 403 062 
K.B.O nr. 0677.403.062